Luxusní fialové bavlněné povlečení s tečkami

1 190 Kč s DPH

Bavlněné povlečení v saténové úpravě kombinuje fialovou barvu s puntíky spojených tak, aby vytvořili jednoduchou geometrii. Jemná elegance ve fialové barvě vám přinese luxus do vaší ložnice. Povlečení z bavlněného saténu v rozměru 140x200 cm, na zip a bez žehlení.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Objevte kouzlo pohodlí a elegance s povlečením, ve kterém dominuje nádherná jemná fialová. Design zdobený puntíky a kroužky spojenými do jemných čar přináší do vaší ložnice dotek moderního umění. Toto povlečení je vyrobeno z kvalitního materiálu bavlněný satén, který zaručuje měkkost, pohodlí a dlouhou životnost. Dopřejte si luxusní spánek každou noc v objetí stylu a elegance. Fialová barva je symbolem bohatství a moci.

Bavlněný satén je skvělou volbou pro svou jemnost a příjemný dotek na pokožce. Na rozdíl od klasického saténu bavlněný satén nemačká se, nestudí a neklouže.

Povlečení je ušité z velmi příjemné 100% bavlněné tkaniny. Jemně česané příze v atlasové vazbě zaručují hebkost, dokonalou savost a hřejivost. Ložní povlečení je opatřeno nežehlivou úpravou umožňující po vyprání, lehkém odstředění a usušení volně v závěsu velmi rychlou a snadnou údržbu, kdy se nemusí žehlit. Zipový uzávěr ušetří práci při povlékání a svlékání povlaku z peřiny. Se zipem je snažší manipulace při převlékání.

Pro zachování nejlepších užitných vlastností ložní soupravy se řiďte symboly pro ošetřování. Ložní soupravu perte po rubu a zapnutou. Používejte prací prostředky na jemné a barevné prádlo. Před prvním použitím doporučejem povlečení vyprat.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry: povlak na peřinu 140x200 cm a polštář 70x90 cm

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Parametry

bavlna100 %

Prohlédnuté produkty