Bílé povlečení ze 100% bavlny - nejen pro hotely

649 Kč s DPH

Ekka200

Bílé bavlněné povlečení je symbolem čistoty a klidu. Je vhodné nejen pro domácí použití, ale také pro penziony, hotely, ubytovny, studentské koleje a všechny další objekty, kde se rychle střídají klienti. Povlečení je praktické, snadno se udržuje a lze prát na vysoké teploty 95˚C, což je ideální pro čistotu, hygienu i alergiky. Materiál 100% bavlna zaručuje dlouhou životnost a funkčnost.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Bílé povlečení je symbolem čistoty a svěžesti, což je důvod, proč si ho mnohé hotely nebo penziony vybírají pro své pokoje.

Tato volba však není omezena pouze pro ubytovací zařízení, penzióny, hotely, ubytovny a studenské koleje, ale je vhodná i pro náš domov. Povlečení je praktické, snadno se udržuje a lze prát na vysoké teploty 95˚C, což je ideální pro čistotu, hygienu i alergiky.

Materiál 100% bavlna zaručuje dlouhou životnost a funkčnost.

Bílá barva povlečení přináší do ložnice pocit klidu a míru, což je přesně to, co člověk hledá po náročném dni. Navíc bílé povlečení lze snadno kombinovat s ostatními barvami v ložnici, což umožňuje vytvoření harmonického a esteticky příjemného prostředí.

Tkanina ze 100% bavlny v plátnové vazbě byla vyvinuta s důrazem na vysoké mechanické a užitné vlastnosti, což zaručuje velmi dlouhou životnost po několik stovek pracích cyklů a dokonalý vzhled ložního prádla. Ložní povlečení s praktickým hotelovým uzávěrem, který usnadňuje povlékání, má rozměry 140x200 cm a 70x90 cm. Je vhodné nejen pro domácí použití, ale také pro penziony, hotely, ubytovny, studentské koleje a všechny další objekty, kde se rychle střídají klienti a ložní prádlo je často prané jak v domácích podmínkách, tak v průmyslových prádelnách.

Tkanina je v plátnové vazbě s velkou hustotou nití na cm z česaných bavlněných přízí. Váží 145 g/m². Je mercerizovaná v předúpravě a sanforizovaná po konečné úpravě. Mercerovaná bavlna, na kterou se používá vysoce kvalitní bavlněná příze, zaručuje měkkost, vysoký lesk i barevnou stálost. Sanforizovaná tkanina je během výroby speciálně ošetřena, aby byla pevnější a méně se srážela., což zajišťuje velmi nízkou srážlivost při praní na 95 °C. Moderní prací prostředky si však s jejím znečištěním bez potíží poradí i při nižších teplotách, což šetří náklady na energie.

Povrch tkaniny se nerozvlákňuje ani nežmolkuje, což přispívá k její dlouhotrvající kvalitě a estetickému vzhledu. Tato tkanina splňuje nároky na komfort a odolnost, a proto je ideální volbou pro různorodé ubytovací služby a domácnosti, kde je kladen důraz na vysokou kvalitu a trvanlivost ložního prádla.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry povlak na peřinu 140x200 cm a polštář 70x90 cm

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Prohlédnuté produkty