Krepové povlečení s geometrickými ornamenty

849 Kč s DPH

Bavlněné ložní krepové povlečení v modro-žlutých barvách s geometrickými ornamenty. Toto povlečení kombinuje pohodlí s moderním designem a přinese do vaší ložnice svěží vzhled. Vyrobeno z kvalitní 100% bavlny a tak zaručuje toto povlečení příjemný spánek po celou noc.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Kolekce ložního povlečení z bavlněného krepu je naladěno do modro-žlutých odstínů s geometrickými vzory. Tento design spojuje pohodlí s moderním stylem, dodávající vaší ložnici svěží vzhled. Buďte připraveni na dokonalý odpočinek a krásné sny s tímto výjimečným designem povlečení.

Díky měkké nežehlivé úpravě se nemusíte trápit žehlením a zipové zapínání zjednodušuje údržbu. Krepová struktura tkaniny je elegantní a zároveň odolná.

Povlečení je ušité z velmi příjemné 100% bavlněné tkaniny. Zipový uzávěr ušetří práci při povlékání a svlékání povlaku z peřiny. Se zipem je snažší manipulace při převlékání.

Pro zachování nejlepších užitných vlastností ložní soupravy se řiďte symboly pro ošetřování. Ložní soupravu perte po rubu a zapnutou. K trvalému udržení přirozených přírodních vlastností materiálu doporučujeme prací prostředky na jemné barevné prádlo. Před prvním použitím doporučujeme povlečení vyprat.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry: povlak na peřinu 140x220 cm nebo v prodloužené délce 140x220 a polštář 70x90 cm

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Parametry

bavlna100 %

Prohlédnuté produkty