Krepové povlečení oranžové s vlnkami prodloužené

899 Kč s DPH

Prodloužneé bavlněné krepové povlečení v oranžové barvě s designem vlnky přinese do vašeho ložnice teplou a příjemnou atmosféru. Díky kvalitní bavlněné krepové látce je povlečení snadno udržovatelné a dlouho si zachová své živé barvy i po mnoha praních.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Bavlněné krepové povlečení ve zvlněném designu v barvě oranžové přinese do vaší ložnice vlnu svěžesti a energie. Díky kvalitní bavlněné krepové látce si můžete být jisti maximálním pohodlím během spánku. Povlečení z krepového materiálu je snadno udržovatelné a dlouho si uchovává své syté barvy i po mnoha praních. Skvělá volba pro ty, kteří hledají spojení stylu a pohodlí.

Díky měkké nežehlivé úpravě se nemusíte trápit žehlením a zipové zapínání zjednodušuje údržbu. Krepová struktura tkaniny je elegantní a zároveň odolná.

Povlečení je ušité z velmi příjemné 100% bavlněné tkaniny. Zipový uzávěr ušetří práci při povlékání a svlékání povlaku z peřiny. Se zipem je snažší manipulace při převlékání.

Pro zachování nejlepších užitných vlastností ložní soupravy se řiďte symboly pro ošetřování. Ložní soupravu perte po rubu a zapnutou. K trvalému udržení přirozených přírodních vlastností materiálu doporučujeme prací prostředky na jemné barevné prádlo. Před prvním použitím doporučujeme povlečení vyprat.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry: povlak na peřinu 140x220 cm a polštář 70x90 cm

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Parametry

bavlna100 %

Prohlédnuté produkty