Žluté prostěradlo bez žehlení 90x200 napínací - bavlněný satén

549 Kč s DPH

Prostěradlo-žlutá-90x200

Objevte pohodlí s tímto žlutým napínacím bavlněným prostěradlem. Vyrobeno ze 100% bavlny v úpravě bavlněný systém. Poskytuje měkkost a pohodlí po celou noc. Díky praktické gumě se dokonale hodí na matrace o velikosti 90x200 cm. Nemusí se žehlit. Přineste slunce do své ložnice a krásné sny.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Žluté napínací prostěradlo z kvalitní bavlny přináší slunce do vaší ložnice! S praktickou gumou pro snadné upevnění zůstane prostěradlo na místě celou noc.

Nežehlivá úprava materiálu bavlněný satén zajišťuje pohodlí a odolnost. Ideální volba nejen pro krásné sny, ale pozvěte i v zimě slunce do vašeho domova.

Napínací prostěradlo s gumou po celém obvodě a odšitými rohy. Guma Vám zaručí, že prostěradla budou perfektně sedět na matraci

Jednolůžkové prostěradlo je ušité z velmi příjemné bavlněné tkaniny. Jemně česané příze v atlasové vazbě zaručují hebkost, dokonalou savost a hřejivost. Výrobek je opatřen nežehlivou úpravou, umožňující po vyprání, lehkém odstředění a usušení volně v závěsu velmi rychlou a snadnou údržbu. Nemusí se žehlit.


Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry 90x200 cm, na jednolůžko.

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Prohlédnuté produkty