Bílé povlečení ze 100% bavlněného saténu - nejen pro hotely

849 Kč s DPH

Saten200

Bílé povlečení z bavlněného saténu přináší do ložnice pocit luxusu a čistoty. Je vhodné nejen pro domácí použití, ale také pro penziony, hotely, ubytovny, studentské koleje a další zařízení, kde se často střídají klienti. Jeho měkkost a svěžest vás pohladí, zároveň je ložní povlečení snadno udržovatelné. Povrch povlečení nežmolkuje, což zajišťuje dlouhodobě krásný vzhled.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Luxusní saténové povlečení ze 100% bavlny v klasické bílé barvě, které přináší dotek elegance a pohodlí do každé ložnice. Vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny, toto povlečení je neuvěřitelně měkké na dotek a zajistí vám klidný spánek celou noc. Bílá barva dodává pocit čistoty a svěžesti. Ideální volba pro ty, kteří hledají spojení stylu a pohodlí.

Tkanina ze 100% bavlny v atlasové vazbě byla vyvinuta s důrazem na exkluzivní vzhled a vysoké mechanické a užitné vlastnosti, které zaručují dlouhou životnost po mnoho pracích cyklů a dokonalý vzhled saténového ložního prádla. Ložní povlečení s praktickým hotelovým uzávěrem, který usnadňuje povlékání, má rozměr 140x200 cm a polštář 70x90 cm. Je vhodné nejen pro domácí použití, ale také pro penziony, hotely, ubytovny, studentské koleje a další zařízení, kde se často střídají klienti, a ložní prádlo může se prát jak doma, tak i v průmyslové prádelně.

Tkanina je vyrobena s velkou hustotou nití na cm² ze středně jemných česaných bavlněných přízí s velmi vysokou pevností, které váží 135 g/m². Látka je mercerizovaná v předúpravě a sanforizovaná po konečné úpravě. Mercerovaná bavlna, na kterou se používá vysoce kvalitní bavlněná příze, zaručuje měkkost, vysoký lesk i barevnou stálost. Sanforizovaná tkanina je během výroby speciálně ošetřena, aby byla pevnější a méně se srážela., což zajišťuje velmi nízkou srážlivost při praní na 95 °C. Současné moderní prací prostředky si při této teplotě snadno poradí se znečištěním a ušetří spotřebiteli náklady na energii.

Povrch povlečení se nerozvlákňuje ani nežmolkuje, což zajišťuje dlouhodobě krásný vzhled a zaručuje, že ložní prádlo bude vždy vypadat dokonale.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry povlak na peřinu 140x200 cm a polštář 70x90 cm

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Prohlédnuté produkty