Klasické lněné utěrky - sada 3 ks

259 Kč s DPH

lnena-modra-kostka

Kvalitní lněná utěrka na nádobí je důležitým pomocníkem v každé kuchyni. Vyniká vysokou savostí a schopností absorbovat tekutiny. Lněné vlákno je ideální pro rychlé schnutí a dlouhou životnost při častém praní.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Klasická utěrka na nádobí je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Její hlavní úlohou je rychle a efektivně vstřebávat vodu a jiné tekutiny, což zaručuje čistotu a suchost vašeho nádobí. Nejdůležitější vlastností, kterou by měla každá kuchyňská utěrka mít, je její vysoká savost. Savost je klíčová pro snadné a rychlé osušení nádobí, sklenic, pánví a dalších kuchyňských potřeb.

Lněná příze je materiál, který vyniká svou schopností absorbovat velké množství tekutiny, a proto je ideální volbou pro výrobu kuchyňských utěrek. Lněné vlákno má přirozené vlastnosti, které mu umožňují rychle schnout, což je další výhoda při každodenním používání v kuchyni. Navíc jsou lněné utěrky odolné a vydrží dlouho i při častém praní, což z nich činí ekonomickou a ekologickou volbu.

Určitě oceníte tyto lněné kuchyňské utěrky pro vlastnosti tohoto přírodního materiálu, který je až o 25 % pevnější než bavlna.

Velikost utěrek je 50x70 cm.

Materiál: 52 % bavlna / 48 % len

Počet kusů v setu: 3 ks

Tyto bavlněné lněné utěrky na nádobí můžete běžně vyprat v pračce na 60 stupňů. Lze sušit v sušičce a žehlit při střední teplotě.

Parametry

bavlna52 %
len48 %

Prohlédnuté produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: