Hnědé prostěradlo bez žehlení 180x200 napínací - bavlněný satén

849 Kč s DPH

Prostěradlo-hnědá-180x200

Bavlněné prostěradlo na dvoulůžko v jemné saténové úpravě bez žehlení v elegantní hnědé barvě, rozměr 180 x 200 cm, přináší pohodlí a styl do každé ložnice. Ideální volba pro útulný domov. Díky vysoké kvalitě materiálu bavlněný satén si užijete pohodlný a zdravý odpočinek každou noc.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Bavlněné napínací prostěradlo z jemného bavlněného saténu v nežehlivé úpravě je skvělým doplňkem pro váš pokoj. Bavlněné prostěradlo je nejen pohodlné na dotek, ale také snadné na údržbu. S rozměry 180 x 200 cm je ideální pro dvoulůžka. Dokonale padne na matraci. Hnědá barva dodá vaší ložnici elegantní a teplý vzhled, který je snadno kombinovatelný s dalšími barvami a dekoracemi. Užijte si pohodlný spánek a stylový vzhled s tímto kvalitním bavlněným prostěradlem.

Napínací prostěradlo s gumou po celém obvodě a odšitými rohy. Guma Vám zaručí, že prostěradla budou perfektně sedět na matraci.

Prostěradlo na dvoulůžko je ušité z velmi příjemné bavlněné tkaniny. Jemně česané příze v atlasové vazbě zaručují hebkost, dokonalou savost a hřejivost. Výrobek je opatřen nežehlivou úpravou, umožňující po vyprání, lehkém odstředění a usušení volně v závěsu velmi rychlou a snadnou údržbu. Nemusí se žehlit.

Prostěradlo je uprostřed, podélně od noh k hlavě, sešité ze dvou šíří speciálním nízkým švem. Šev tak při ležení nevadí a není na dotek cítit.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry 180x200 cm, na dvojlůžko.

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Prohlédnuté produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: