Bílé prostěradlo bez žehlení 180x200 napínací - bavlněný satén

849 Kč s DPH

Prostěradlo-bílá-180x200

Luxusní bavlněné prostěradlo bílé vyrobeno z nejkvalitnějšího 100% bavlněného saténu. Tento materiál zajišťuje nejen pohodlný spánek, ale také dlouhou životnost a snadnou údržbu - bez žehlení. Prostěradlo na dvoulůžko s rozměry 180x200 cm je ideální volbou pro každého, kdo hledá spojení pohodlí a elegance.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Hledáte dokonalé spojení pohodlí a elegance pro váš spánek? Toto bílé prostěradlo na dvoulůžko 180x200 je přesně to, co potřebujete. Vyrobeno z nejvyšší kvality 100% bavlněného saténu, a proto prostěradlo nabízí mimořádnou měkkost a hladkost, což je nezbytné pro klidný odpočinek.A přitom budete toto bavlněné prostěradlo mít snadnou údržbu - je tu nežehlivá úprava.

Díky své bílé barvě přidává do každé ložnice nádech čistoty a elegance, zatímco vysoká gramáž látky zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Ideální volba pro ty, kdo hledají kombinaci komfortu, stylu a kvality.

Napínací prostěradlo s gumou po celém obvodě a odšitými rohy. Guma Vám zaručí, že prostěradla budou perfektně sedět na matraci

Prostěradlo bavlněné dvojlůžkové je ušité z velmi příjemné 100% bavlněné tkaniny. Jemně česané příze v atlasové vazbě zaručují hebkost, dokonalou savost a hřejivost. Výrobek je opatřen nežehlivou úpravou, umožňující po vyprání, lehkém odstředění a usušení volně v závěsu velmi rychlou a snadnou údržbu. Nemusí se žehlit.

Prostěradlo je uprostřed, podélně od noh k hlavě, sešité ze dvou šíří speciálním nízkým švem. Šev tak při ležení nevadí a není na dotek cítit.


Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry 180x200 cm, na dvojlůžko.

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Vyrobeno v EU

Prohlédnuté produkty